Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Teamware Office 8.0 Ed.1 - uudet ominaisuudet

Teamware Office 8.0 –version uudet ominaisuudet keskittyvät ominaisuuksiin, jotka tehostavat loppukäyttäjien työskentelyä.

Uusia ominaisuuksia


Posti-sovellukseen on lisätty tuki HTML-viestien käsittelyyn. HTML-viestien sisältö näytetään viestikentässä.  HTML- sisältö muunnetaan RTF-muotoon, kun HTML-viestin jatkolähettää tai siihen vastaa.

Automaattiset palvelimessa suoritettavat postisuodattimet voidaan nyt määritellä WebServicen lisäksi myös Posti-sovelluksessa. Määriteltyjä ehtoja vastaavat viestit ohjataan automaattisesti käyttäjän valitsemaan kansioon. Käyttäjä näkee helposti kansiohierarkiasta ne kansiot, joissa on lukemattomia viestejä. Näiden kansioiden nimet lihavoidaan ja lukemattomien viestien määrä näytetään kansionimen yhteydessä.

Kaikki postilaatikossa olevat lukemattomat viestit voidaan nyt listata samassa luettelossa riippumatta siitä, missä kansiossa viestit ovat.

Käyttäjä voi kopioida kalenterin tai varauksen URL:n tai Internet-oikopolun ja liittää sen esimerkiksi lähetettävään sähköpostiviestiin.

Teamware Office -sovellukset tukevat IPv6-yhteyksiä.

WebServiceen on lisätty käytettävyyttä parantavia uusia ominaisuuksia kuten Seuraava- ja Edellinen –painikkeet postiviestien lukuikkunaan helpottamaan viestistä toiseen siirtymistä. Liitteiden lähettämiseen on nyt useampia kenttiä. WebService Kalenteriin on lisätty listanäkymä resurssikalentereille. Käyttäjät voivat tilata WebService Arkistosta ja Foorumista RSS-ilmoituksia. Ilmoitusten avulla käyttäjä saa lähes reaaliaikaisesti tietoa kansioiden ja foorumien muuttuneesta sisällöstä.

Integration Kitin uusi versio tukee Microsoft Office 2010 -sovelluksia. Mukana on myös Outlook plug-in sovellus, jonka avulla varaustietoja voi siirtää import/export-toiminnoin Teamware Kalenterin ja Outlook Kalenterin välillä.

Teamware Connection for SharePoint

Teamware Office 8.0 sisältää tuen uudelle Teamware Connection for SharePoint -tuotteelle.

Teamware Connection for SharePoint on erillinen tuote, jonka avulla toteutetaan Teamware Officen ja Microsoft Office SharePoint Serverin integraatio. Integraatio sisältää kertakirjautumisen, yhteisen haun SharePointin ja Teamware Arkiston ja Foorumin sisällöstä, sisältöjen jakamisen näiden kahden järjestelmän välillä sekä SharePointiin sisällytettävät Teamware Web-osat, joilla Teamware WebServicen toiminnallisuus on käytettävissä suoraan SharePointista.

6.5.2010 12:51