Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Teamware Office

Täydellinen ratkaisu viestintään ja yhteistyöhön

 • Aktiivinen, yhteistyötä edistävä keskustelujen ja asiakirjojen hallintaympäristö
 • Edistyksellinen, yrityksenlaajuinen ryhmien ja resurssien hallinta
 • Internet-ympäristöjen ja Web-selainliittymien täydellinen tuki
 • Mobiilituki Postiin, Kalenteriin ja Henkilökohtaiseen osoitekirjaan Widian Mobile - integraatiolla
 • Joustava ja nopea vapaatekstihaku
 • Automaattinen viestien arkistointi

Modulaarinen työryhmäohjelmisto

Teamware Office™ on erilaisista työryhmäsovelluksista koostuva ohjelmistokokonaisuus. Se tarjoaa kattavan ja skaalattavan viestienvälitysympäristön, jossa tietojen yhteiskäyttö ja asiakirjojen ja resurssien hallinta on helppoa ja tehokasta. Teamware Office™ yhdistää erilaisia verkkoteknologioita turvallisesti ja luotettavasti. Sen avulla ryhmät voivat jakaa ja hallita yrityksen intraneteissa olevaa tietoa, hyödyntää yrityksen omia ja julkisia hakemistoja, liikkuvan ja virtuaalisen toimiston konseptia, täydellistä Web-integraatiota ja tehokkaasti suojattua verkkoympäristöä. Ohjelmistoon voidaan liittää myös erilaisia yrityssovelluksia.

Teamware Office™ on joukko työryhmäsovelluksia, jotka tarjoavat käyttäjille helpon tavan suoriutua toimistotehtävistään ja olla yhteydessä toisiin käyttäjiin. Teamware Office™ sisältää toiminnot sähköpostin, ajan ja resurssien hallintaan, keskusteluiden käymiseen sekä asiakirjojen hallintaan ja hakuun. Se auttaa käyttäjiä löytämään, tarkastelemaan ja analysoimaan tietoja helposti ja nopeasti. Toiminnot on suunniteltu siten, että ne voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Olipa sitten kyseessä paikallinen tai etätyöntekijä, yrityksen tietyn ryhmän jäsen tai ulkoinen liikekumppani, ohjelmisto mukautuu kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.

Teamware Office™ tukee Internet-standardeja. Näin voidaan hyödyntää jo olemassaolevia IT-investointeja ja Internet-teknologian käyttöönotto voidaan toteuttaa vaiheittain. Järjestelmässä on LDAP-standardiin perustuva hakemistojärjestelmä, joka takaa joustavan skaalattavuuden ja sen, että käyttäjien ja tietojen yhdistäminen eri toimipaikkojen välillä on turvallista.

Postiviestit voidaan arkistoida automaattisesti pitkäaikaissäilytykseen Teamware Office Archive Server –palvelimeen. Arkistoidut viestit ovat käytettävissä nopean vapaatekstihaun avulla.

Teamware Officea voidaan laajentaa useilla lisämoduuleilla, yhdyskäytävillä, ja siihen on saatavana helppokäyttöinen ohjelmointirajapinta. Yksityiskohtaisemmat tiedot Teamware Officen eri moduuleista, yhdyskäytävistä ja Linux-versiosta löytyy erillisistä esitteistä.

Teamware Office integroituu Widian Mobileen. Widian Mobile tarjoaa mobiilituen Postiin, Kalenteriin ja Osoitekirjaan. 

Tekniset määritykset

Palvelinalustat
 • MS Windows Server 2003 Standard Edition SR2 (Intel-laitteisto)
 • Windows Server 2008 R2 Standard ja Enterprise Edition
 • Sun Solaris 10 (SPARC-laitteisto)
Asiakassovellusalustat
 • Windows Vista Business SP2
 • Windows 7
WebService tukee tavallisia Web-selaimia, kuten MS Internet Explorer 8.0, Firebird 3.6, Opera 10.50 sekä tekstipohjaisia Web-selaimia.

Toiminnallisuus

Hakemisto
Hakemisto on Teamware Officen sydän. Sillä loppukäyttäjät voivat ylläpitää henkilökohtaista osoitekirjaa ja tehdä hakuja organisaation hakemistoon. Järjestelmän ylläpitäjille se mahdollistaa henkilö- ja ryhmätietojen ylläpidon. Suurenkin hakemiston ylläpitoon löytyy tehokkaat työkalut. Hakemistojärjestelmä voi sisältää useamman organisaation hakemistot ja se voi vaihtaa tietoja muiden LDAP-standardia tukevien hakemistopalvelimien kanssa.

Muistutin
Muistutin on järjestelmään integroitu toiminto, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan aktiviteettejä ja muistuttaa tärkeistä tehtävistä.

Posti
Teamware Posti on älykäs sähköinen viestintäjärjestelmä, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. haut, huomautukset, muistutukset, mukautettavat näkymät ja käyttöoikeuksin rajoitettu postilaatikko. Teamware Posti tukee Internet- ja X.400-viestienvälitysympäristä sekä työskentelyä offline-tilassa. Teamware Postilla on myös mahdollista lähettää ja vastaanottaa allekirjoitettuja tai salattuja viestejä. Turvaposti tukee S/MIME-standardia ja älykorttien käsittelyssä PKCS#11v 2.11 rajapintaa.

Kalenteri
Teamware Kalenteri on joustava ajanhallintatyökalu, jonka käyttö helpottaa ryhmäkokousten järjestämistä ja jaettujen resurssien, kuten kokoushuoneiden tai laitteiden, varaamista. Useita yrityksen sisäisiä kalentereita ja kalenteriryhmiä voidaan tarkastella yksinkertaisesta käyttöliittymästä.

Arkisto
Teamware Arkisto on asiakirjojen hallintajärjestelmä, jolla voidaan tallentaa ja hakea elektronisia asiakirjoja. Edistyneen versionhallinnan ja käytönvalvonnan ansiosta yhteiskäytössä olevien asiakirjojen käsittely on helppoa.
Teamware Arkistossa on monipuolinen hakutoiminto. Hakuehtona voidaan käyttää asiakirjaprofiilin ominaisuuksia, kuten omistajaa, versionumeroa ja tekijää.

Foorumi
Teamware Foorumi on keskusteluihin ja tiedon jakamiseen käytettävä sähköinen ilmoitustaulujärjestelmä. Sen avulla ryhmitellyn tiedon käyttö on helppoa, koska foorumin viestit on linkitetty visuaalisiin keskusteluketjuihin. Myös foorumien käyttöä voidaan rajoittaa käytönvalvonnalla.

Lisätoiminnot
Teamware Agentit suorittavat tehtäviä käyttäjien puolesta. SearchPro mahdollistaa vapaatekstihaut Teamware Arkiston liitetiedostojen sisällön mukaan. Teamware Offline Kalenterin avulla käyttäjä voi ladata henkilökohtaisia, ryhmä- ja resurssikalentereita offline käyttöön.

WebService
Teamware Office -moduuleja voidaan käyttää tavallisilla Web-selaimilla WebServicen avulla. Tämä palvelu mahdollistaa kiinteän Web-osoitteen määrityksen Teamware Office -ohjelmissa tavallisia HTML-malleja käyttämällä. WebService ei edellytä erillisen Web-palvelimen käyttöä. WebServicen mallipohjat ovat räätälöitävissä..

Teamware-ympäristössä olevia asiakirjoja voidaan käyttää Webin välityksellä. Tämä mahdollistaa keskitetyn ja turvallisen dokumenttien hallinnan. Toisaalta se mahdollistaa asiakirjojen jakelun Webin välityksellä halutussa mittakaavassa. Tarvittaessa Teamware-ympäristössä olevat asiakirjat, kalenterit, keskustelut ja viestit voidaan julkaista Webissä myös muille kuin Teamware-käyttäjiille.  WebService tukee suojattua palvelinten ja selainten välistä tietoliikennettä tukevaa SSL3-protokollaa.

Hallinta
Teamware Office tukee sekä keskitettyä että hajautettua järjestelmän- ja käyttäjähallintaa. Järjestelmänvalvojat voivat liikkua hajautetun järjestelmän topologiassa, suorittaa järjestelmän-hallintatoimia eri palvelimilla oleville valituille järjestelmäkomponenteille ja silti saada hälytyksiä kaikilta palvelimilta. Tämän lisäksi Teamware Office tukee palvelinpohjaista virustarkistusta Symantecin ja F-Securen (vain Linux) virustorjuntaohjelmiston avulla.6.5.2010 12:57