Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Widian Mobile 3.0 tietosivu

Liikkuvan ammattilaisen turvallinen mobiiliratkaisu

 • Sähköposti suojattunapuhelimeen liitteineen
 • Automaattinen kalenteri- ja kontaktisynkronointi
 • Turvallinen SSL-yhteys
 • Automaattiset hälytykset ja toiminnan aikarajat lisäävät käyttömukavuutta
 • Nopea ja taloudellinen 3G-yhteys
 • Tuki lukuisille mobiililaitteille

Laajenna yhteistyöohjelmistosi mobiilikäyttööön

Liikkuvien ammattilaisten tukeminen on tähän asti ollut suuri haaste; kuinka taata heille pääsy tärkeisiin tietojärjestelmiin aina ja kaikkialta. Internet-teknologiat tarjosivat ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua. Nyt kehittyvät mobiiliteknologiat avaavat aivan uusia mahdollisuuksia ajassa ja paikassa hajautettuun yhteistyöhön. Nykypäivän organisaatioiden merkittävimpiin kehityskohteisiin kuuluu pyrkimys tarjota liikkuville työntekijöilleen yhteydet työryhmäohjelmistojen postiin ja kalenteriin sekä liiketoiminnan kannalta keskeisiin intranet-palveluihin kaikissa tilanteissa.

Todellista hyötyä mobiililaitteestasi

Widian Mobile 3.0 on odotettu uutuusversio mobiilin sähköpostin, kalenterin ja osoitekirjan käyttäjille. Palvelinalustaltaan uudistettu ja uusimpia mobiililaitteita tukeva Mobile 3.0 tarjoaa liikkuvalle ammattilaiselle automaattisesti synkronoivat posti-, kalenteri- ja kontaktipalvelut puhelimen ja työryhmäohjelmiston välille.

Älypuhelimien Mobile-sovellukset tukevat uusimpia Symbian Series 60 -malleja ja sovellusten asennus ja asetukset voidaan liittää nyt keskitetyn etähallintaratkaisun piiriin. Myös lukuisat muut mobiililaitealustat ovat tuettuja.
 • Parannettu sähköpostin ja synkronoinnin tuki, tukee myös uusimpia puhelimia
 • Teamware Office 8.0 ja Mobile 3.0 salasanasynkronointi
 • Parannettu tietoturva ja pidennetyt salausavaimien pituudet
 • Tuki SLES 11 –järjestelmille
 • Tukee mobiililaitteiden etähallintaratkaisujen asennus- ja asetustiedostojen lähettämistoimintoja
Teamware tarjoaa myös edulliset esiasennuspalvelut ja yhteisasennuksen mobiililaitteiden etähallintaratkaisun kanssa Widian Mobile 3.0:n päivityspalvelun yhteyteen.


Teknisiä tietoja

Widian Mobile on SUSE Linux Enterprise Server 11 -alustalla (SLES 11) toimiva palvelinjärjestelmä. Se hyödyntää yleisiä avoimia standardeja (esim. HTTP, IMAP, SMTP, SyncML, JDBC, LDAP). LDAP-tuki mahdollistaa käyttäjien tunnistuksen ulkoista tunnistuspalvelinta vasten.

Tiedonsiirron turvaamiseksi käytetään SSL/TLS-suojattuja IMAP, SMTP, SyncML ja HTTP –yhteyksiä mobiililaitteen ja palvelimen välillä. Yhteyksiin käytetään tyypillisimmin 3G:tä (UMTS tai WLAN), mutta muutkin yhteystyypit kuten GPRS, GSM data ja HSCSD ovat mahdollisia.

Symbian-älypuhelimet

Widian Mobile tukee Series 60 -alustaan perustuvia laitteita, joiden alustaversio on vähintään tasoa 3.0.

Windows Mobile –älypuhelimet

Windows Mobile 6.0, 6.5 ja uudemmat päätelaitteet ovat hyvin toimivia Mobile-päätelaitteita. Kalenterin, kontaktien ja tehtävien synkronointi vaatii erillisen Synthesis SyncML-clientin.
 

Android-älypuhelimet

Myös Android-käyttöjärjestelmään perustuvat mobiililaitteet, kuten Google Nexus One, HTC Desire, HTC Hero ja HTC Legend (Android OS 2.1) sekä HTC Magic (Android OS 1.5) ja Sony Ericsson XPERIA X10i (Android OS 1.6) soveltuvat hyvin Widian Mobile 3.0:n päätelaitteiksi Synthesis Android SyncML Clientin kanssa.

Widian Mobilea voi käyttää myös muilla puhelinmalleilla, jotka tukevat IMAP ja SyncML –protokollia. Tuettuja ovat myös useat PDA -laitteet.

Tarkista tuetut laitteet Teamwaren verkkosivuilta.

Asennus- ja päivityspalvelut

Teamwaren palvelut päivittävät mobiili-järjestelmän uuteen vaivattomasti.

Teamware tarjoaa seuraavia palveluita:
 • Päivitystyö: palvelinohjelmisto SLES 11-ympäristöön ja käyttäjätietokannan siirto
 • Esiasennus: SLES 11 ja Mobile asiakkaan palvelimelle tai Teamwaren tarjoamalle laitteelle
 • SLES Upgrade Protection 1 tai 3 vuotta
 • Kokonaisratkaisu esiasennettuna: Fujitsu Primergy RX200S5, Vmware ESXi, SLES 11, Mobile 3.0
 • SyncShield – mobiililaitteiden etähallintajärjestelmä edullisena pakettina.


Postiviestit puhelimeen kätevästi

Sähköpostien käsittely puhelimessa pohjautuu älypuhelimen omaan postiohjelmaan, joka hakee postit postipalvelimelta suojatulla IMAP-yhteydellä.

Mail-sovellus sisältää lisätoimintoja automaattisten hakutoimintojen ajastukseen ja näyttää yhteenvedon lukemattomista ja luetuista viesteistä mobiililaitteessa.

Automaattinen kalenteri-, tehtävä- ja kontaktisynkronointi

Assistant on puhelimessa toimiva sovellus, joka synkronoi kalenteri- ja kontaktitietoja.

Kalenterisynkronointi auttaa käyttäjää pysymään ajan tasalla synkronoimalla työryhmäohjelmiston ja puhelimen kalenteritiedot automaattisesti. Kalenterisynkronointi perustuu SyncML:ään. Hälytykset ilmoittavat käyttäjälle uusista kalenterivarauksista. Tämän lisäksi Widian Mobile sisältää uusien ja muutettujen varausten yhteenvetolistan, jonka avulla käyttäjä saa helposti kokonaiskuvan kalenterimuutoksista.

Työryhmäohjelmistot

Widian Mobile 3.0 tukee Teamware Office 8.0 ja Novell GroupWise 8.0 työryhmä-ohjelmistoja.

Ylläpito ja sovellusten hallinta

Käyttäjien hallinta Mobile-palvelimessa pohjautuu Java-asiakasohjelmaan, jolla yksittäisten käyttäjien asetuksia palvelimessa voidaan määrittää ja muokata.

Käyttäjähallinta sisältää myös kattavat import- ja export-toiminnot käyttäjä-tietokannan siirtämiseen muista hakemistoista.

Loppukäyttäjän asetuksia (mobiili postikansio, aikavyöhykkeet, ym.) voidaan määrittää web-pohjaisella käyttöliittymällä.

Widian Mobile 3.0:n puhelinsovellukset ja näiden asetustiedostot ovat etäältä asennettavissa.

Esimerkiksi mobiililaitteiden SyncShield- etähallintaohjelmistolla loppukäyttäjien puhelimet pystytään hallitsemaan keskitetysti ja langattomasti.17.5.2010 9:19