Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Widian Mobile - tehokas ratkaisu tiedon- ja ajanhallintaan

Storypic5
  • Aktiivinen sähköposti, hälytykset ja suodattimet
  • Automaattinen kalenterisynkronointi
  • Internet- ja intranet-sisällön mobilisointi
Widian Mobile on toimintavarma ja laajasti käytetty mobiilipalvelu, joka vapauttaa sinut työpöytäsi äärestä tarjoamalla turvalliset langattomat yhteydet yrityksesi tietojärjestelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Pääset yrityksesi intranetiin nopeasti ja sujuvasti mistä ja milloin tahansa ja saat sähköpostisi ja kalenterisi automaattisesti matkapuhelimeesi. 3G-verkon ansiosta yhteys on myös nopea ja edullinen.

Widian Mobile tarjoaa:

  • Sähköpostin ja kalenteritoiminnot yrityksesi liikkuville ammattilaisille
  • Tehokkaan sähköpostin suodatuksen
  • Automaattisen kalenterisynkronoinnin
  • Suojatun yhteyden yrityksen operatiiviseen tietoon ja sovelluksiin

Widian Mobile -palvelun saa yleisiin työryhmäohjelmistoihin, esim. Teamware Office ja Novell GroupWise.

Sähköposti automaattisesti matkapuhelimeen

Widian Mobile tuo sähköpostiviestit automaattisesti matkapuhelimeesi tai muuhun kämmen- tai päätelaitteeseen sekä hälyttää aina uuden viestin saapuessa. Tarvittaessa voit suodattaa postin niin, että vain valitut viestit esim. lähettäjän osoitteen tai aihealueen mukaan tulevat perille.

Kalenteritietojen aktiivinen synkronointi

Widian Mobile pitää myös kalenterisi aina ajan tasalla, sillä se synkronoi kalenteritietosi aktiivisesti matkapuhelimesi ja tietokoneesi välillä. Lisäksi saat luettelon uusista tai päivitetyistä kalenterimerkinnöistä.

Turvallinen yhteys yrityksesi intranetiin

Widian Mobile tarjoaa turvallisen yhteyden liiketoimintasi kannalta kriittiseen tietoon ja sovelluksiin. Intranet-järjestelmistä voidaan helppokäyttöisten työkalujen avulla tuoda tehokkaasti tietoa matkapuhelimeen. Haluttu tieto - esim. yrityksesi CRM- ja SAP-järjestelmistä tai toimialakohtaisista sovelluksista - muokataan automaattisesti sellaiseen muotoon, että se on mielekkäästi käytettävissä myös matkapuhelimella. Mobiiliselaimen avulla saat yhteyden myös avoimessa Internetissä olevaan tietoon.

Nopea ja edullinen 3G-yhteys

Widian Mobile käyttää tiedonsiirtoon ensisijaisesti 3G-teknologiaa, joka tarjoaa ylivertaista tiedonhallinnan tehoa liikkuville ammattilaisille. Yritykselle 3G-yhteys tarjoaa huomattavaa kustannustehoa, koska sen avulla tieto siirtyy nopeammin ja edullisemmin kuin GSM-data- tai SMS-yhteyksillä. Widian Mobile -palvelu on suunniteltu Symbian-käyttöjärjestelmää käyttäville älypuhelimille, esim. Series 60 -laitteille.

Myös Windows Mobile ja Google Android -käyttöjärjestelmiinn perustuvat mobiililaitteet soveltuvat hyvin Widian Mobile 3.0:n päätelaitteiksi Synthesis Android SyncML Clientin kanssa.

Sähköpostin perustoiminnot - viestien lähetys ja vastaanotto - onnistuvat myös IMAP-postia tukeville laitteilla. Kalenterin perussynkronointi toimii lisäksi kaikilla SyncML-standardia käyttävillä matkapuhelimilla ja kämmenlaitteilla.

Widian Mobile on helppo ottaa käyttöön

Yritykset voivat asentaa Widian Mobile -palvelun helposti. Sen voi tilata myös asennettuna palveluna joko Teamwarelta tai valtuutetuilta kumppaneiltamme. Widian Mobile integroituu useimpien työryhmäohjelmistojen ja toimistojen taustasovellusten kanssa. Järjestelmä toimitetaan SUSE Linux Enterprise Server 11 -alustalla.
17.5.2010 9:32