Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Teamware kouluttaa

Teamware järjestää asiakkailleen räätälöityjä kursseja, joita kehitetään asiakastoivomusten mukaan edelleen. Vuoden 2009 elokuussa julkaisemme syksyn ja talven kurssikalenterin, josta järjestelmäasiantuntijat, ylläpitäjät ja käyttäjäkoulutuksesta vastaavat voivat valita tarpeeseen parhaiten sopivat koulutustapahtumat. Hyvän palautteen mukaisesti järjestämme seuraavia kursseja:

icon-11.jpgTeamware Office -ylläpidon perusteiden tiiviskurssi 1 pv
Tiiviskurssi on suunnattu työryhmäjärjestelmien käyttäjähallinnasta vastaaville sekä uusille ylläpitäjille, jotka tarvitsevat Teamware Office -järjestelmän ylläpito-osaamista. Kurssilla käydään tiivistetysti läpi Teamware Office -järjestelmän ylläpiton keskeisimmät asiakokonaisuudet. Teamware Office -järjestelmän tärkeimpien käsitteiden ja työkalujen läpikäynnin lisäksi kurssilla harjoitellaan yleisimpiä järjestelmäylläpitotehtäviä käytännössä.


icon-7.jpgTeamware Office -ylläpidon uusimmat työvälineet tiiviskurssi 1 pv
Tiiviskurssi on suunnattu kokeneille Teamware Office -järjestelmän ylläpitäjille ja jatkokurssiksi Ylläpidon perusteet -kurssin käyneille. Kurssilla keskitytään uusimpien Teamware Office -tuoteversioiden (versiot 7.1 - 7.4) ylläpito-ominaisuuksiin, kuten postin ja kalenterin palautuksiin. Kurssilla käsitellään myös hyödyllisiä ylläpidon työkalujen käyttötapoja ja -vinkkejä.


icon-10.jpgTeamware Mobiiliklinikka ½ pv
Mobiiliklinikassa Teamwaren asiantuntija käy läpi mobiilijärjestelmän perustoimintojen käytön ja yhdessä osallistujien kanssa käy läpi mobiililaitteen käyttöä, ratkoo ongelmatilanteita ja antaa käytännön neuvoja mobiiliympäristön tietoturvasta, rajoituksista ja tehokkaasta hyödyntämisestä. Koulutuksen jälkeen osallistujat tuntevat mobiililaitteensa ja pystyvät käyttämään mobiilia sähköpostia, kalenterisynkronointia ja muita sovelluksia tehokkaasti omien käyttömieltymystensä mukaisesti.

Teamware järjestää myös asiakaskohtaisia Teamware Office -käyttäjäkoulutuksia, räätälöityjä ylläpitäjän kursseja. Kysy lisää Teamwaren yhteyshenkilöltäsi!


8.12.2009 9:28