Teamware Office 8.5 julkistettu!

Fujitsu on julkistanut Teamware Office -version 8.5 Windows-, Solaris- ja Linux-palvelinalustoille. Uudessa versiossa Pikaviestitoiminto on pääominaisuus, mutta on myös käyttöliittymän uudistuksia jotka tehostavat loppukäyttäjien työskentelyä ja täydentävät kattavaa ja skaalattavaa viestienvälitysympäristöä, jossa tiedon käsittely, yhteiskäyttö sekä asiakirjojen ja resurssien hallinta on helppoa ja tehokasta..
Teamware Office 8.5 esikatselu

Työaseman sovellusten uudistuksia

Pikaviestintä tulee mukaan uutena ominaisuutena. Voit nähdä muiden käyttäjien läsnäolon ja lähettää pikaviestejä tai pitää ryhmäkokouksia heidän kanssaan. Läsnäolotieto on käytettävissä sähköposti-, kalenteri- ja hakemisto-asiakasohjelmissa sekä WebServicessä. Teamware Spark -pikaviestiohjelma sisältyy työaseman MSI-asennuspakettiin.

Postissa muut vastaanottajat näkyvät nyt vastaanotetuissa viesteissä ja automaattisen vastauksen vanhentumispäivämäärä voidaan määritellä. Allekirjoitus voidaan sulkea automaattisesti valituista osoitteista ja lähetetyt viestit voidaan viedä suoraan roskakoriin. Ainoastaan yksi Etsi-painike on näkyvissä ja headers.txt on siirretty viestin ominaisuudet -välilehdelle.

Kalenterissa on suorituskyvyn parannuksia ja uusi tapaamisten tuonti/vienti iCalendar (.ics)-muodossa. Kalenterinpalautus-apuohjelmat sisältyvät nyt standardipalvelimeen. Voit saada sähköpostiviestin, kun joku lisää tapaamisen kalenteriisi. Luokat ovat näkyvissä sihteerisoikeuksilla.  Aloitusikkunan kalenterit voidaan nyt lajitella.


"Loppukäyttäjillä on nyt enemmän tapoja kommunikoida," kertoo Jyri Jämsä, Teamware-tuotepäällikkö. "On monia tilanteita, joissa  on parempi käyttää pikaviestejä, ei ole tarpeen lähettää monia lyhyitä sähköpostiviestejä ", hän selittää. "Myös tietojen vaihtaminen muiden kalenterijärjestelmien kanssa on nyt mahdollista.
 
 
Katso myös Teamware Office 8.5 johdatus, josta löytyy myös lyhyitä videolinkkejä esimerkkeinä.

Vapaa tekstihaku, postin pitkäaikaisarkistointi ja tapahtumankäsittely hyödyllisiä optioita


Teamware Officeen on myös saatavilla vapaa tekstihaku, postin pitkäaikais¬arkistointi ja tapahtumankäsittely täysin integroituina osina. Teamware Postin arkistointi käsittelee kaiken sisääntulevan, uloslähtevän ja järjestelmän sisällä lähetetyn postin ja tallettaa postiviestit pitkäaikaista säilytystä varten. Tehokas vapaa tekstihaku toimii myös ilman arkistointia, mutta vaatii myös erillisen lisäpalvelun asentamisen.  Tapahtumankäsittelijällä voidaan integroida Teamware Officea muiden järjestelmien kanssa, esimerkiksi synkronoida kalenterivarauksia.

Teamware Office 8.5 Windows-käyttöliittymä tukee Windows 7- ja Vista -versioita, ja integroituu myös Microsoft Office -työkalujen kanssa. Teamware Office 8.5 Edition 1 -versio on saatavilla Windows 2008- ja 2003-, Solaris 10, Debian GNU/Linux 6, Red Hat Enterprise Linux 5- ja 6- sekä Suse Linux Enterprise Server 11-palvelinalustoille välittömästi.

Nyt tarjouksena päivitystyö uuteen versioon vain 750 euroa (+ ALV) 1-3 palvelimelle, jos tilaat ennen kesäkuun 15. päivää.  Työ voidaan sopia tehtäväksi heti tai myöhemmin. Tilaukset osoitteeseen tworders@fi.fujitsu.com

Kysy myös tarjousta Pikaviestitoiminnon asennuksesta!

2.5.2012 20:30