Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Teamware Webzine -uutiskirjeen arkisto


Fujitsu

Teamwaren Office -tuotteet Fujitsulle

Tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja Fujitsu Services Oy on solminut Teamware Group Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan Fujitsu vastaa syyskuun alusta alkaen Teamwaren Office -tuotteiden asiantuntijapalveluista ja asiakassopimuksista. Myös palveluista vastaava henkilöstö siirtyy Fujitsun palvelukseen.
LUE LISÄÄ
Teamware Webzine 3-2010

Teamware Webzine -uutiskirje 3/2010

Kesäkuun Webzine kirjoittaa edelleen tuoreista tuotejulkistuksista - Teamware Office -versiosta 8.0 ja Widianin Mobile -versiosta 3.0. Mukana on lisätietoa tuotteista, teknistä tietoa aiempien versioiden päivityksistä ja yhteensopivuuksista sekä uuden wiki-dokumentaation esittely. Uutiskirjeessä käydään myös läpi kysymyksiä ja vastauksia julkistustilaisuuksista ja Microsoft SharePoint-integraation sisältöä esitellään nyt enemmänkin.

Julkaistu 15.6.2010.


Office-Mobile

Salasanojen synkronointi Teamware Officesta Mobileen

Widian Mobile 3.0 ja Teamware Office 8.0 tuo helpotuksen käyttäjien salasanojen hallintaan. Teamwaren asiakkaat ovat raportoineet selkeitä hyötyjä sekä ylläpidon puolesta että käyttäjien salasanaongelmien vähenemisenä.
LUE LISÄÄ
Uusia puhelimia

Uusia puhelimia mobiilikäyttöön

Widian Mobile 3.0:n lanseerauksen jälkeen myös tuettujen puhelimien lista on täydentynyt. Nokia FP2-käyttöjärjestelmäpäivitykset, uudet puhelinmallit ja kokemukset Android-puhelimista antavat Mobile-käyttäjille entistä enemmän valinnanvaraa.
LUE LISÄÄ
Teamware Office 8.0

Teamware Office 8.0 nyt päivitettävissä

Teamware Office 8.0 julkaistiin huhtikuun lopussa ja sen julkistusta juhlistettiin kahdessa onnistuneessa asiakasseminaarissa Suomessa ja Belgiassa. Tämän version uudet loppukäyttäjille suunnatut ominaisuudet ovat herättäneet paljon kiinnostusta asiakkaissa.
LUE LISÄÄ
Widian Mobile 3.0

Widian Mobile 3.0 - päivitä mobiilipalvelusi

Widian Mobile 3.0 on uutuusversio SLES11-palvelimelle ja laajalle mobiililaitevalikoimalle (Nokian N- ja E-sarja, Windows Mobile, Android ja iPhone tuettuna). Päivityspaketteja on tarjolla virtualisoituun ympäristöön, esiasennettuna ja yhdistettynä etähallintaan.
LUE LISÄÄ
Tukitiedote 6/2010

Tukitiedote: Teamware Office 8.0 Edition 1 -päivitystietoja - 2010/06

Teamware tukitiedotteessa käsittelemme tarkemmin yhteensopivuutta edellisten asiakasohjelmistoversioiden kanssa, päivitystä aiemmista versioista ja dokumentaatiota.
LUE LISÄÄ
Wiki-dokumentaatio

Teamware-dokumentaatio julkisella wiki-sivustolla

Etsitkö tietoa Teamware Officen ylläpidosta tai käyttämisestä? Klikkaa itsesi Teamware-dokumentaation wiki-sivustolle. Kattavat loppukäyttäjän oppaat, ylläpitäjän käsikirjat ja integrointidokumentit ovat nyt verkossa.
LUE LISÄÄ
Teamware Connection for SharePoint

Teamware Connection for SharePoint -tuotekatsaus

Teamware Connection for SharePoint integroi Teamware Officen Microsoft SharePoint Serveriin, sisältäen kertakirjautumisen, Teamware Web-osat ja yhdistetyn haun. Portaalin sivuille voi nyt helposti sisällyttää työryhmäjärjestelmän toiminnot.
LUE LISÄÄ
Q&A

Kysymyksiä ja vastauksia Teamware-ylläpidosta

Teamware Osaajapäivillä käsittelimme hyvin kattavasti uusimpia Teamware Office- ja Widian Mobile -versioita. Olemme poimineet tähän artikkeliin koulutussessioiden aikana esitettyjä kiperämpiä kysymyksiä ja vastauksia aiheiden tiimoilta.
LUE LISÄÄ
Teamware Webzine 2-2010

Teamware Webzine -uutiskirje 2/2010

Kevät 2010 tuo
mukanaan uudet tuotejulkistukset ja kevättapahtumat: Teamware Office 8.0
-työryhmäjärjestelmän ja Widian Mobile 3.0 -mobiiliratkaisun uudet
ominaisuudet ja päivityksen vaivattomuus ovat sekä loppukäyttäjien että
ylläpitäjien näkökulmasta version vaihdon arvoista. Muita
Webzine-artikkeleita ovat tärkeä tieto Nokian Symbian-päivityksistä ja
käyttövinkit postilaatikon viestien järjestämiseen järkevästi
kansioihin.

Julkaistu 7.4.2010


Office 8.0 -julkistus Osaajapäivillä

Teamware Office 8.0 tulossa pian

Teamware Office 8.0 julkaistaan Helsingissä 27. – 28.4 pidettävillä Osaajapäivillä. Tervetuloa mukaan tutustumaan Teamware Office 8.0 -versioon ja koekäyttämään uusia ominaisuuksia.
LUE LISÄÄ
Mobile 3.0 -julkistus huhtikuussa

Widian Mobile 3.0 -julkistus Teamware Osaajapäivillä

Widian Mobile 3.0 on odotettu uutuusversio mobiilin sähköpostin, kalenterin ja osoitekirjan käyttäjille. Palvelinalustaltaan uudistettu ja uusimpia mobiililaitteita tukeva Mobile 3.0 on ensi kertaa esillä Teamware Osaajapäivillä.
LUE LISÄÄ
Tukitiedote 4/2010

Nokia Series 60 FP2 synkronointikorjaus

Nokian E- ja N-sarjan synkronointiongelmien korjaus on tulossa sopivasti mukaan Teamware Osaajapäiville - Teamware Office 8.0 ja Widian Mobile 3.0 -julkistusten lisäksi. Lisätietoja tukitiedotteessa ja linkki myös aikaisempiin tukitiedotteisiin.
LUE LISÄÄ
Scandic Grand Marina

Teamware Osaajapäivät 27.-28.4.2010

Kaksipäiväinen seminaariohjelma Helsingissä tarjoaa tuhdin tietopaketin keynote-esitysten ja hands-on-koulutuksen muodossa. Uudet versiot Teamware Office 8.0 ja Widian Mobile 3.0 ovat nyt valokeilassa. Ilmoittaudu mukaan 13.4. mennessä!
LUE LISÄÄ
Vinkkejä postiviestien hallintaan

Vinkkejä postilaatikon järjestyksen hallintaan

Postiviestien pitäminen järjestyksessä ja Inboxin koon hallinta voi olla manuaalisesti työlästä. Postin suodattimet ovat omiaan helpottamaan viestien siirtämistä oikeisiin kansioihinsa.
LUE LISÄÄ
Teamware Webzine 1-2010

Teamware Webzine -uutiskirje 1/2010

Lumisen talven ja vuoden 2010 ensimmäinen Teamware Webzine-uutiskirje valottaa tulevan Teamware Office -version uusia ominaisuuksia ja laajempia kehityslinjauksia tulevaisuudessa. Julkistus uudesta Office-versiosta kuuluu huhtikuun Teamware Osaajapäivien ohjelmaan. Uutiskirje sisältää myös asiakas-casen toteutetusta järjestelmien uusimis- ja virtualisointiprojektista, sekä hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä ylläpitäjille.

Julkaistu 4.2.2010
Office-uutisia

Tulossa keväällä 2010 – uusi Teamware Office -versio

Seuraava Teamware Office -versio julkaistaan huhtikuun lopussa. Uusi versio keskittyy ennen kaikkea asiakassovellusten uusiin ominaisuuksiin. Tässä ennakkokatsaus valikoituihin uusiin ominaisuuksiin, lisää aiheesta lähempänä julkistuspäivää.
LUE LISÄÄ
Linjauksia

Linjauksia Teamware Officen kehityksessä

Lähestyvä uuden version julkistus nostattaa kiinnostusta niin tulevan version ominaisuuksiin kuin siihen, mitä on tulossa tämän version jälkeen. Tulevaisuudessa Teamware Officen kehityksessä jatketaan viime vuosina aloitettuja keskeisiä linjoja. Samalla on tarkoitus avata uusia merkittäviä kehityssuuntia.
LUE LISÄÄ
Virtualisointi

Case: Työryhmäjärjestelmien uudistaminen ja virtualisointi

Teamwaren asiakkaan työryhmäjärjestelmät uudistettiin ohjelmisto- ja laitteistotasolla perusteellisesti. Case-esimerkkimme kuvaa tarkemmin, mitä uudistuksessa tehtiin.
LUE LISÄÄ
SyncShield 3.5

Uusi SyncShield versio 3.5 saatavilla

Capricode on julkistanut uuden version mobiililaitteiden etähallintaratkaisustaan SyncShieldistä. SyncShield versio 3.5 tuo mukanaan helpomman ensiasennuksen mobiililaitteeseen, laajentaa laitteiden hallintatehtäviä ketjutettaviin operaatioihin ja tarjoaa monipuoliset raportit mobiililaitteista.
LUE LISÄÄ
Osaajapäivät Scandic Grand Marina

Teamware Osaajapäivät huhtikuussa - varaa aika kalenteriisi

Tervetuloa Teamware Osaajapäiville 27.-28.4.2010 Scandic Grand Marinaan Helsinkiin. Kahden päivän seminaari sisältää uuden Teamware Office -version esittelyn, asiakkaidemme integrointiratkaisuja ja mobiilialan sekä tietoturvan tuoreimmat keynote-puheenvuorot.
LUE LISÄÄ
Vinkkejä

Ylläpitäjän vinkkejä ja linkkejä

Ylläpitäjän vinkkinurkkauksemme kerää yhteen ajankohtaisia tietoiskuja ja ylläpitäjän kannalta hyödyllisiä linkkejä.
LUE LISÄÄ
Webzine 5-2009

Teamware Webzine -uutiskirje 5/2009

Teamware Webzine –uutiskirjeen joulukuun numero toivottaa jo hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta, mutta mukana on myös tiivistä tietoa. Keskitetty sähköpostin arkistointi voidaan ulottaa myös offline-postilaatikkoihin, Lähivakuutuksen Teamare Office – SAP BCM -integrointi yhdistää ajanhallintaa ja tulevista tuotteista esitellään Teamwaren ja Microsoft SharePointin integrointi.

Julkaistu 8.12.2009.
Joulutervehdys

Teamwaren joulun ja uuden vuoden 2010 toivotus

Teamware toivottaa asiakkailleen ja kumppaneilleen rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2010, ja kiittää menneestä vuodesta.
LUE LISÄÄ
Offline-viestit Postiarkistoon

Postin offline-viestit Teamware Postiarkistoon

Teamware Office -version 7.4 Postiarkisto muodostaa keskitetyn arkiston, johon nyt voidaan myös koota käyttäjien työasemissaan ylläpitämät offline-postilaatikot.
LUE LISÄÄ
Case Lähivakuutus

Lähivakuutus yhdisti Teamware Kalenterin ja SAP BCM -viestintäohjelmiston

Lähivakuutus-ryhmän yli tuhannen Teamware Officen ja SAP Business Communications Management (SAP BCM) -viestintäohjelmiston käyttäjän kalenterimerkinnät siirtyvät automaattisesti SAP BCM-järjestelmän poissaolotiedoiksi.
LUE LISÄÄ
SharePoint-integrointi

Teamware Officen integrointi SharePoint-palvelimeen

Tuotekehityksen projektiuutisia: Teamware Connection for SharePoint integroi työryhmätoiminnot räätälöitäviin portaalinäkymiin.
LUE LISÄÄ
Teamware Webzine 4-2009

Teamware Webzine -uutiskirje 4/2009

Teamware Office 7.4:n päivitys tuo lukuisia uusia ominaisuuksia loppukäyttäjille ja ylläpitäjille. Teamware kouluttaa syyskaudella asiakkaitaan Pohjois-Suomen Osaajapäivässä Vuokatissa. Tulevat versiotkin ovat jo työn alla, asiakaskyselyn perusteella toivotuimmat ominaisuudet mukana.

Julkaistu 1.10.2009.


Mobiiliklinikka

Teamware Mobiiliklinikka älypuhelinten käytön tehostamiseen

Mobiililaitteiden käyttäjät voivat usein tuskailla älypuhelimien kanssa turhaan, sillä lyhyellä koulutuksella moni käyttöongelma ratkeaa ja älypuhelimen käyttö nopeutuu ja yksinkertaistuu.
LUE LISÄÄ
Teamware-tapahtumia

Teamwaren tapahtumia ja koulutuksia syksyllä 2009

Teamware järjestää loka-marraskuussa mm. koulutuspainotteisen Osaajapäivä-seminaarin Vuokatissa lokakuun lopussa ja kurssittaa ylläpitäjiä Helsingissä marraskuun alkupuolella. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
LUE LISÄÄ
Office-kysely

Teamware Officen uusien ominaisuuksien kyselyn tulokset

Kesäkuussa järjestettiin jälleen kerran kysely Teamware Officen halutuimmista uusista ominaisuuksista. Ehdotettujen ominaisuuksien joukosta on poimittu osa tarkemmin tutkittavaksi ja toteutettavaksi.
LUE LISÄÄ
Teamware Office News

Teamware Office -uutisia

Teamwaren Office -kehitys on jo työstämässä seuraavia versioita, luvassa on Linux-versio lokakuussa, versio 7.5 vuoden 2010 alkupuoliskolla ja jatkuva kehitys asiakastoiveiden mukaisesti.
LUE LISÄÄ
SyncShield case Stora Enso

SyncShield-laitehallinta - Case: Stora Enso Metsä

Capricoden laitehallintatyökalun sovelluspalveluna valinnut Stora Enso Metsä on tyytyväinen SyncShieldin käytön yksinkertaisuuteen ja keskitetysti hoidettujen sovellusasennusten aikaansaamaan ajansäästöön.
LUE LISÄÄ
Webzine 3-2009

Teamware Webzine 3/2009

Kesän Teamware Webzine esittelee Teamware Office 7.4 -uutuusversion eri lisäosia ja uusien ominaisuuksien käyttövinkkejä. Postin pitkäaikaisarkistointi vaatii huolellisen suunnittelun käyttöönotossa, Event Server tarjoaa uuden tapahtumapohjaisen integrointimekanismin. Mobiilimaailman uutuuksista raportoi Widianin CTO Harri Salminen.

Julkaistu 16.6.2009
Postin arkistoinnin käyttöönotto

Postin pitkäaikaisarkistoinnin käyttöönotto

Postin pitkäaikaisarkistointi on Teamware Office 7.4 -version laajennus, joka vaatii huolellisen suunnittelun käyttöönottovaiheessa. Laitteiston mitoitus ja käyttöönoton vaiheistus perustuu järjestelmän nykytilanteen ja tulevan käytön kartoitukseen.
LUE LISÄÄ
Widian Mobiiliuutiset

Mobiilialan uutiskatsaus

Widianin Harri Salminen kirjoittaa mobiilirintaman kuulumisista, käyden tiiviisti läpi Mobile 3.0:n uudet piirteet, mobiililaiteuutuudet, ohjelmistoalustojen kehityksen, mobiilipalveluiden näkymät ja yllättävät tietoturvauhat.
LUE LISÄÄ
Event Server

Teamware Officen integrointi tapahtumapohjaisesti

Teamware Office Event Server jakelee Teamware Office -palvelimen tuottamia tapahtumaviestejä vastaanottaville järjestelmille. Tämä mahdollistaa esimerkiksi kalenterivarausten integroinnin puhelinvaihdeohjelmistoihin.
LUE LISÄÄ
Käyttövinkkejä

Teamware Office -käyttövinkkejä

Teamware Office -version 7.4 käyttöliittymässä on aiempaan monia parannuksia, joiden käyttö kannattaa aloittaa heti. Näistä käyttövinkeistä opit jo muutaman uuden käyttötavan.
LUE LISÄÄ
Webzine 2/2009

Teamware Webzine -uutiskirje 2/2009

Kevään uutiskirje paneutuu postin
arkistoinnin ominaisuuksiin ja käyttöönottoon. Tarkastelemme myös
virtualisoinnin hyödyllisyyttä järjestelmien uudistamisen yhteydessä.
Lue myös, miten säästät aikaa älypuhelimen avulla.

Julkaistu 27.4.2009.


Postin arkistointi

Postin pitkäaikaisarkistointi käytännössä

Teamware Officen versio 7.4 tuo mukanaan postin pitkäaikaisarkistoinnin. Tässä artikkelissa kerromme lisää tämän nykyaikana tarpeellisen toiminnon ominaisuuksista ja käyttöönotosta.
LUE LISÄÄ
Osaajapäivät

Teamwaren Osaajapäivät toukokuussa

Teamware Osaajapäivät 26.-27.5. sisälsi runsaasti tietoa uudesta Office-versiosta, mobiiliratkaisuista, virtualisoinnista ja tietoturvasta. Kruununhaka, Katajanokka, Katajanokan vankila ja Helsingin saaristo olivat ympäristönä tapahtumalle.
LUE LISÄÄ
Virtualisointi

Virtualisointi ja järjestelmien uusiminen

Virtualisointi lupaa säästöä konesalin tilankäytössä, energiankulutuksessa ja laitteistoinvestoinneissa. Teamwaren virtualisointipalvelut tekevät järjestelmän uudistuksesta nopean ja hallitun virtualisointiprojektin.
LUE LISÄÄ
Mobiilivinkkejä ajanhallintaan

Mobiilia ajankäytön hallintaa

Henkilökohtaista ajankäytön tehokkuutta voi kehittää monin opein, mutta älypuhelimet toimivat mainioina assistentteina käytännön ajanhallinnassa. Älypuhelimen käytössäkin on tapoja tehdä asiat hitaasti tai nopeasti.
LUE LISÄÄ
Webzine

Teamware Webzine -uutiskirje 1/2009

Teamware Webzinen ennakko Teamware Office 7.4:stä lupaa toukokuun versioon integroitavan postin pitkäaikaisarkistoinnin ja uudistetun web-kalenterin.  Tervetuloa myös Roadshow-tapahtumiin maalis-huhtikuussa ja Osaajapäiville toukokuussa. Julkaistu 6.2.2009.Office-ennakkokatsaus

Teamware Office 7.4 ennakkokatsaus

Teamware Officen versio 7.4 julkistetaan toukokuussa. Uusin versio tuo
mukanaan postin arkistoinnin ja uuden web-kalenterin, jotka ovat
pääosassa tuotteen ennakkoesittelyssä.
LUE LISÄÄ
Tapahtumat

Teamwaren tapahtumat keväällä

Teamwaren Roadshow lähtee liikkeelle maaliskuussa Helsingistä ja jatkaa
Kotkaan ja Lahteen huhtikuussa. Teamware-kurssit helmikuussa ovat jo
täynnä, mutta toukokuussa IT-henkilöiden Teamware Osaajapäivät lupaa
täyden kahden päivän seminaarijakson.
LUE LISÄÄ
Palvelut

Teamwaren palvelut käytettävissäsi

Teamwaren kattava palvelutarjonta on suunnattu helpottamaan
IT-henkilöstön työtä työryhmä- ja mobiilijärjestelmien ylläpidossa,
versiopäivityksissä ja järjestelmien uudistamisessa.
LUE LISÄÄ

12.6.2009 12:31