Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko Etusivu | Tekstiversio | In English | Sivukartta | Kirjautuminen

Ajankohtaista

Teamware theme 516.9.2010 Teamware Webzine-uutiskirje 4/2010

Syyskuun 2010 Teamware Webzinen pääuutinen on se, että Fujitsu vastaa syyskuun alusta alkaen Teamwaren Office -tuotteiden asiantuntijapalveluista ja asiakassopimuksista. Tuotekehitys jatkuu, ja Webzine antaa jo esimakua ensi kevään Teamware Office 8.1 -versiosta. Myös mobiilikäyttäjille on luvassa uutta, kerromme Office-Mobile-salasanasynkronoinnista ja uusista Widian Mobile 3.0:n kanssa testatuista puhelinmalleista.

1.9.2010 Teamwaren Office-tuotteet Fujitsulle
Tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja Fujitsu Services Oy on solminut Teamware Group Oy:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan Fujitsu vastaa syyskuun 2010 alusta alkaen Teamwaren Office -tuotteiden asiantuntijapalveluista ja asiakassopimuksista. Myös palveluista vastaava henkilöstö siirtyy Fujitsun palvelukseen.

6.5.2010 Teamware Office -versio 8.0 julkistettu!
Teamware Group on julkistanut Teamware Office -version 8.0 Windows- ja Solaris-palvelinalustoille. Uudessa versiossa käyttöliittymän uudistukset tehostavat loppukäyttäjien työskentelyä ja täydentävät kattavaa ja skaalattavaa viestienvälitysympäristöä, jossa sähköpostin käsittely, tietojen yhteiskäyttö sekä asiakirjojen ja resurssien hallinta on helppoa ja tehokasta.

16.9.2010 13:02